Maatwerk software ontwikkeling


Hoeveel softwarepakketten heb je gevonden die aan jouw behoeften voldeden? Hoeveel oplossingen werden je aangeboden met belachelijke prijzen of licentiemodellen? Kom kijken hoe wij daarentegen oplossingen bouwen die als gegoten zitten. Lage kosten, weinig overhead, mooi en bovendien efficiënt. We bouwen werkstation-, tablet-, mobiele en webapplicaties waar jouw medewerkers efficiënt mee kunnen werken!

FileMaker ontwikkeling

Snelle applicatie ontwikkeling


FileMaker is een platform onafhankelijke relationele database-applicatie van Claris International, een dochteronderneming van Apple Inc. Deze RAD (Rapid Application Development) tool maakt het bouwen van 'low-code' en bovendien betaalbare software mogelijk. De brede platform structuur biedt backoffice, web, mobiel, integratie met derden en ook (cloud) hosting oplossingen.

Laat je niet frustreren door al die verschillende IT-tools. We kunnen FileMaker gebruiken om jouw systemen te verbinden, workflow en data integratie te verbeteren en jouw werknemers in staat te stellen efficiënter te zijn. Het is mogelijk om jouw omgeving te upgraden, jouw bedrijfsprocessen te versoepelen en dit alles op een kosteneffectieve manier.

Native mobiele en web apps

Native iOS, Android and HTML5 applicaties


Het gebruik van mobiele apparaten overtreft pen en papier al jaren. Koffie kopen op internet komt vaker voor dan ooit tevoren. Versla corona en ondersteun jouw bedrijfsproces vandaag nog met mobiele apparaten en webapplicaties! We helpen je graag front-endoplossingen te koppelen aan back-endgegevens.

Op basis van de standaard kunnen we voor jou een 100% native app ontwikkelen die in direct contact staat met FileMaker. Native apps werken op mobiele telefoons met iOS en Android en iPad / tablets. We zijn zeer bedreven in het maken van de mooiste apps voor b-to-b of b-to-c doeleinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onze Software Development Live Cycle


Benjamin Franklin zei: “If you fail to plan, you are planning to fail.” De eerste fase van softwareontwikkeling draait om planning. Gebruikersverhalen verzamelen, wensen analyseren, focus brengen en alles vertalen naar een functioneel ontwerp. Het resultaat van deze belangrijke stap in ontwikkeling is wat we de blauwdruk noemen. Ongeacht de omvang van de opdracht is deze blauwdruk uw garantie en onze leidraad voor een succesvol project.

Uiteraard volgt ons bouwproces, zoals je mag verwachten, een agile bouwmethodiek. We komen - samen met jou- na verschillende iteratieve fasen tot een eindproduct. We gebruiken het scrum framework in al onze projecten wat zorgt voor interactie tussen jou en ons.