Bekijk enkele van onze recente cases

“People do not care how much you know until they know how much you care.” -Teddy Roosevelt

Online Platform voor zakelijke trainingen

FILEMAKER, API, WEB


Hoe boek je snel en eenvoudig een cursus op het gebied van kwaliteitscontrole, arbeidsomstandigheden of milieuveiligheid? Hoe vind je als werkgever of particulier snel de juiste opleiding? Onze klant vond dit een lastige taak. Als werkgever en aanbieder van cursus locaties besloten ze om een ​​online cursusplatform te starten als baken in een overvolle markt. Loggix bouwde hun op Filemaker gebaseerde databasesysteem en realtime verbinding met het web. Loggix heeft hiervoor nauw samengewerkt met de webbouwers die hun platform momenteel nog steeds ondersteunen en updaten.

Dashboard applicatie Epilepsy Patienten

FileMaker, Charts, WebDirect, Linux, SQL


24/7 verzamelt een uniek systeem (draadloze armbanden, basisstations en een set servers) vitale gegevens (meerdere datapunten per seconde!) van epilepsiepatiënten. Kinderen in dit geval die last hebben van nachtelijke aanvallen. Wij creëerden alle benodigde software (administratieve interface, API's en patiëntenwebportaal) en bedienen dit unieke platform van een groep Nederlandse neurologen.

Compleet Platform voor een Rijschool Netwerk

Filemaker, Mobile App, WebApp, Exact API


Onze klant heeft een van de grootste rijschoolnetwerken van het land. In de backoffice wordt FileMaker gebruikt om 30+ gebruikers op verschillende afdelingen te ondersteunen. In de loop van jaren zijn er meer dan 10 verschillende API-verbindingen geïmplementeerd om het proces te optimaliseren. De lessen worden geregistreerd via mobiele apps die communiceren tussen docent, student en backoffice. Alle financiële interacties zijn geautomatiseerd en geïntegreerd met Exact Online ™.