Modulaire oplossingen


We hebben met FileMaker software ontwikkeld zolang als deze software bestaat. In de afgelopen 10 jaar is de integratie met web- en software van derden steeds gebruikelijker geworden. Sindsdien groeit ook de behoefte aan modulaire software. Hieronder vindt je een kleine voorbeeldset van de modulaire software die we dagelijks gebruiken.

Wat is het?
Het Loggix Framework is een pre-build ERP Framework voor kleine tot middelgrote bedrijven. Deze set softwaremodules bieden een geweldig startpunt voor elke procestoepassing. Het raamwerk volgt het ontwerppatroon Model-View-Controller (MVC) dat maximale flexibiliteit en groeimogelijkheden garandeert..
Beschikbare modules
Het raamwerk bestaat momenteel uit de volgende modules: Contacten, Producten, Verkoop, Mail, Offertes, Orders, Facturen, Aankoop, Projecten, Planning, Productie, Inventaris, Transport en Resourcemanagement.Nieuwe modules worden elke maand toegevoegd en zijn beschikbaar als upgrades.
Connectivity opties
Het framework is volledig voorbereid voor gebruik met API's en heeft verschillende standaard geïntegreerde API's zoals: adres zoeken, btw-nummercontrole, afstandsberekening, etc. Veel API's kunnen op aanvraag worden geactiveerd of geïntegreerd zoals: Exact Online, MailChimp, Trello of Slack.
Wat is het?
Zabbix is ​​software die talrijke parameters van een netwerk en de gezondheid en integriteit van servers bewaakt. Zabbix gebruikt een flexibel meldingsmechanisme waarmee gebruikers e-mailwaarschuwingen kunnen configureren voor vrijwel elk evenement. Hierdoor kan snel op serverproblemen worden gereageerd.
Set up
Loggix heeft een zeer eenvoudige installatie voor jou gecreëerd om jouw FileMaker-servers te bewaken. We runnen de Zabbix-server aan onze kant en stellen Zabbix-clients in op elke FM-server die je hebt. Een eenvoudig online dashboard geeft je volledig inzicht in de prestaties van uw servers.
Kosten
We rekenen een eenmalige setup fee (€ 325, -) per server waarvoor we de client installeren, onze Zabbix server voorbereiden voor verbinding en een online account aanmaken. Er wordt een maandelijks bedrag (€ 25, -) in rekening gebracht voor de notificatie service en onbeperkt online dashboard gebruik.
Wat is het?
Exact Online is een veelgebruikte boekhoudsoftware. Exact biedt gebruikers een API voor interactie met verschillende Exact-gegevenstabellen. Loggix heeft een Exact Module ontwikkeld die gegevens naadloos uitwisselt tussen Filemaker en Exact Online.
Data uitwisseling
Onze Exact API-module wordt geleverd met de volgende standaardgegevensuitwisselingen: accounts, divisies, grootboeken, openstaande facturen. Dit is normaal gesproken voldoende voor een standaard factuuruitwisseling tussen FM en Exact.
Kosten
Voor de Exact Online module rekenen wij een eenmalige integratiekost die varieert van € 1.000, - tot € 2.500, - afhankelijk van de kwaliteit van jouw FileMaker-oplossingen. Voor extra aangepaste functionaliteit wordt een uurtarief in rekening gebracht.
Wat is het?
In tegenstelling tot API's werken Webhooks automatisch nadat ze zijn gemaakt. Zodra ze zijn ingesteld, werken ze als een goed geoliede machine en communiceren ze achter de schermen van de ene app of site naar de volgende of naar jouw FileMaker-database.
Wat is het nut?
API's vereisen dat je gegevens opvraagt ​​(dwz controleer jouw bank elke keer dat je een aankoop doet op bijgewerkte overzichten). Webhooks automatiseren het proces, zodat je automatisch een update op jouw telefoon kunt ontvangen. Hetzelfde kan worden gedaan met FileMaker.
Kosten
We hebben een webhook-sjabloon beschikbaar die we met jouw oplossing kunnen integreren tegen ons standaard uurloon. Elke vraag naar een webhook is anders zoals je je kunt voorstellen. Voor de sjabloon wordt een eenmalige vergoeding (€ 425, -) in rekening gebracht.