Wij kennen je FileMaker behoeftes


Ons team is sinds 1988 bezig met softwareontwikkeling. We waren toen eigenaar van de eerste e-commerce-initiatieven van dit land (www.mac.nl). Wij zijn bovendien ondernemers met een lange ervaring in verschillende markten. We praten helder en denken pragmatisch. We herkennen de eisen van zowel werknemers als leidinggevenden. In onze sessies met jou brengen we focus en geven we je bovendien een beter inzicht in je eigen wensen.

Je profiteert van pre build oplossingen

Wij gebruiken frameworks en modulaire software


FileMaker is een tool voor snelle applicatieontwikkeling. Door modulaire bouwstenen te (her) gebruiken, maken we het ontwikkelproces vervolgens nog efficiënter. Ook jij kunt profiteren van deze kant-en-klare oplossingen die we in de loop van de tijd hebben ontwikkeld. Elke week komen er bovendien nieuwe oplossingen bij. Zie je een oplossing die je door ons wilt laten implementeren of voor jou op maat wil laten maken, neem dan vervolgens contact met ons op.


Toon oplossingen
Before
After
FileMaker hulp nodigLoggix_FileMaker_Framework
(verplaats het pijltje en zie wat er gebeurd)

Wij begrijpen het belang van design

Wij tekenen voordat we gaan bouwen


Goed ontworpen software is flexibeler. Het verhoogt de herbruikbaarheid en uitbreidingsmogelijkheden. Het is intuïtiever en gemakkelijker te begrijpen, waardoor het instapproces korter wordt. We gebruiken onze eigen constant bijgewerkte framewerk om uw werknemers de beste gebruikerservaring en u een kosteneffectieve oplossing te bieden.


“Without good software design, programming is an art of adding bugs to an empty text file” -Louise Srygley

Wij managen lokaal en bouwen wereldwijd


Loggix is ​​een zogenaamde 'distributed company'. Lang voor Corona waren wij al in staat om relaties op afstand te onderhouden met onze klanten. Het grootste deel van onze ontwikkeling gebeurt in onze offshore-kantoren in India en Vietnam. Maar natuurlijk erkennen we het belang van lokale ondersteuning. Daarom bouwen we aan een wereldwijd netwerk van softwarespecialisten.


Onze Partners

Team Nederland

HQ Houten (Utrecht)


Het hoofdkantoor van Loggix is ​​gevestigd in Houten in het centrum van Nederland. Ons team bestaat hier uit softwarespecialisten en bedrijfsanalisten. Onze brede ondernemerservaring helpt ons om snel use cases te begrijpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake en kom langs voor een gesprek waar je gegarandeerd wijzer van wordt!

Team India

FileMaker, API's, BI Tools


In Pune (India) gebruikt ons Loggix Ltd-team ons FileMaker-framework om effectief applicaties op maat te bouwen die zijn afgestemd op jouw wensen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het integreren van software van derden (API's). Daarnaast bouwen ze vele andere oplossingen zoals dashboards (BI), grafieken, java applets, ect.

Team Vietnam

Websites, Mobile App's


Ons team in Vietnam is gespecialiseerd in websites en web / mobiele applicaties. Ze maken veelvuldig gebruik van de Filemaker Data API en gebruiken open source frameworks en talen zoals Laravel / PHP, ReactJS, Bootstrap, Phyton, C ++, Magento, Shopify en WordPress op basis waarvan ze zeer professionele en betaalbare oplossingen creëren.

Overige Partners

Loggix Network Partner


Neem contact met ons op en laat onze lokale partner in uw land uw projectmanager zijn. Hij of zij maakt deel uit van ons netwerk en biedt al onze winstgevende diensten aan. Ben jij die lokale FileMaker-ontwikkelaar, web- of app-builder en op zoek naar een mogelijkheid om deel uit te maken van een professioneel netwerk? Neem dan zeker contact met ons op!

Voel je dat je perfect zou passen in een van onze teams? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!


AANVULLENDE DIENSTEN