Applicatie Integratie


Met de steeds groter wordende hoeveelheid gegevens in de cloud, SAAS-producten, app-feedback etc. neemt de behoefte aan applicatie-integraties met de dag toe. API's kunnen helpen om jouw systemen te verbinden met applicaties van derden. Daarnaast kunnen we jouw processen stroomlijnen door geautomatiseerde workflows te bouwen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

API ontwikkeling

Applicatie-programmeer interfaces


De API (Application Programming Interface) helpt ons bij het bouwen van maatwerk software die naadloos aansluit op applicaties van derden. Het delen van gegevens via een API biedt geweldige beveiliging. Het bouwen van een API-verbinding is misschien een beetje intens tijdens de ontwikkeling, maar ze zullen na implementatie zeer soepel en effectief werken.

Door een API in uw systeem op te nemen, lukt het om informatie soepel te delen en diensten aan nieuwe klanten te introduceren. Het biedt o.a. de mogelijkheid om persoonlijke services te creëren. De API is de tool van het moment en heeft de kracht om dynamische verandering in jouw bedrijfssystemen te brengen.

Workflow management

Optimaliseer processen, automatiseer taken


Producten zoals Claris Connect of Zapier stellen ons in staat om applicatie-integraties te bouwen door verschillende applicaties samen te voegen. Het is een evolutie van "low code" naar "no code". Bijna enkel en alleen op basis van "drag-and-drop", kunnen we meerdere services aan elkaar lijmen om workflows te automatiseren

Claris Connect bevat vooraf gebouwde integraties, waaronder: Salesforce, Office 365, Slack, MailChimp, Box.com, de Atlassian-producten, Google Maps en databases zoals FileMaker en MySQL. Zoals alles dat 'pre-build' is, zijn er enkele serieuze kanttekeningen. Kom praten om meer te leren!

Wat is een API precies?


API staat voor Application Programming Interface. Een API is een tussen laag waarmee twee applicaties met elkaar kunnen praten. Met andere woorden, een API is de messenger die jouw verzoek aflevert bij de provider waarbij jij het aanvraagt ​​en vervolgens het antwoord aan jou teruggeeft. Laten we eens kijken hoe dat werkt ... bekijk de video: