Ons gemotiveerde

Team

De aanpak van het team van Loggix is niet alleen gedreven maar ook zeer pragmatisch. Inzicht en transparantie zijn belangrijke kernwaarden. Maak hieronder kennis met onze verschillende teams.

Team Nederland

Ons team in Nederland bestaat uit software specialisten én bedrijfsanalisten. Onze brede ondernemers ervaring maakt dat we elke use case snel eigen kunnen maken. Elk contact begint met een vrijblijvend goed gesprek waar u gegarandeerd wijzer van wordt!

Team Vietnam

Ons team in Vietnam is gespecialiseerd in web- en mobiele applicaties en diverse koppelingen waaronder de Filemaker Data API. We gebruiken open source framewerken en talen zoals Laravel / PHP, ReactJS, Bootstrap, Phyton, C++, Magento, WordPress etc.

Team India

Ons team in India is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk FileMaker applicaties en het koppelen van deze applicaties aan derden software (API's). Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in BI (business intelligence) oplossingen en diverse open source 'charting' oplossingen zoals Highcharts.

Jij (je team) in ons netwerk?

Ben jij een zelfstandige FileMaker developer (nederlands of buitenlands) en wil je je aansluiten bij een solide netwerk (en onfhankelijk blijven)? Neem dan contact met ons op! Ons doel is om samen te groeien ....

Werken bij Loggix

Wij zijn op zoek naar jou!

Als het aan Loggix ligt, is het team verre van compleet. Ben jij beschikbaar? Wij zijn bereid te investeren in talent, zelfs zonder een direct informatica opleiding. Ben je gemotiveerd om het Filemaker-vak te leren on the job? Dan pas je goed bij ons. We werken voor zeer diverse klanten met mooie bedrijven. Zo kan je bijvoorbeeld de ene maand meebouwen aan een casting-database voor een tv-programma maker en de andere maand bouw je mee aan een digitaal platform voor een landelijke cursus-aanbieder. Het delen van kennis en expertise zit ons in het DNA en daarom delen we het graag met jou, of je jong of oud bent maakt ons niet uit zolang je maar gemotiveerd bent iets nieuws te leren!! We horen graag van je!

+3185 487 21 06 werken@localhost
Wil jij ons team in Nederland komen versterken?

Werken bij Loggix?

Heb je ervaring met FileMaker en vindt je het leuk om met heel diverse klanten te werken en collega's in het buitenland te hebben? Neem dan contact met ons op! Om- of bijscholing is overigens ook geen enkel punt, een goede motivatie en lol in je werk is het belangrijkste!

Neem contact op

Algemene voorwaarden Privacy Policy Cookies

Copyright © 2020 Loggix BV