Onze Diensten

Alles voor een efficiënte oplossing

Praktisch alle maatwerk applicaties die we vandaag de dag maken, gaan om meer dan FileMaker alleen. Websites, mobiele oplossingen, koppelingen (api's) of dashboards, we maken het allemaal in combinatie met en juist om FileMaker tot een complete en efficiënte oplossing te maken.

Maatwerk

Gaat je voor confectie of een maatpak? Het kan een keuze zijn uit luxe of uit pure noodzaak. Hoe dan ook, maatwerk betekend GEHEEL aangepast op jouw wensen. En dat is wat wij je kunnen bieden met het FileMaker Platform.

Intake en advies

Als je kiest voor een maatwerk oplossing dan kies je voor een intensieve periode tussen opdrachtgever en bouwer. Kom je kennismaken en kijken of het klikt?

FileMaker Maatwerk software

We zijn gespecialiseerd in het vertalen van jouw wensenpakket naar een volledig maatwerk software applicatie op basis van het FileMaker Platform. ‘Volledig’ is betrekkelijk omdat we modulair bouwen en derhalve veel code hergebruiken en zo o.a. tijd en kosten besparen. 

Management info / BI Tools

Bevat jouw FileMaker database sturingsinformatie? Waarschijnlijk wel. Heb je deze belangrijke KPI’s dagelijks inzichtelijk voor jouw en je team? Mogelijk niet. Kom dan eens praten!

Web

Web en databases zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij maken dat soort verbindingen. Websites, web app's of mobile app's, ze drijven op de content die jij mogelijk al in de database hebt staan!

Websites

We bouwen prachtige FileMaker oplossingen, maar ook gewoon mooie websites. Wil je deze twee combineren dan ben je bij ons helemaal aan het goede adres. Data uit FileMaker direct op de website of data van de website direct in FileMaker, het kan allemaal.

Web Applicaties

Wordt je te groot voor FileMaker? Dat zal o.b.v. data gebruik niet snel gebeuren, maar wel bijvoorbeeld als het aantal web gebruikers fors toeneemt. Dan kan het zomaar interessanter zijn om over een webapplicatie te gaan praten.

WebDirect

Het huidige FileMaker platform heeft een zeer mooi onderdeel ingebouwd gekregen genaamd webdirect. Het is een HTML5 engine die het mogelijk maakt FileMaker lay-outs rechtstreek op het web te publiceren. Dus zonder één letter html-code te schrijven!

Mobiel

Het gebruik van mobiele browsers is inmiddels hoger dan die van de werkstation browsers. De mobiele telefoon en de tablet zijn inmiddels volwaardige werkinstrumenten geworden. Ook bij deze tak van sport kunnen we je perfect helpen.

Native Apps (IOS / Android)

Een native app is een app zoals je die kent op jouw mobiele telefoon. Icoon-klik-open en werken maar. Zou het niet prachtig zijn om jouw eigen bedrijfsapp te hebben gekoppeld aan FileMaker?

FileMaker Go of Hybride

FileMaker Go is de mobiele client van FileMaker waarmee je op je DB kan inloggen. Een andere optie is het gebruik van de iOS app SDK om een ‘echte’ iPhone App te maken.

Support

Op de door ons gemaakte oplossingen leveren we natuurlijk alle support die nodig is om jouw dagelijkse processen draaiende te houden. Maar ook als je een een eigen oplossing (of van een derde partij) bezit waar je hulp bij kunt gebruiken, kun je bij ons aankloppen.

Support contract

Het support contract is bedoeld voor onze klanten die bij ons een applicatie hebben laten bouwen. Zij krijgen met dit contract voorrang en korting op de support die we leveren.

Ondersteuning

Ben je opzoek naar FileMaker ondersteuning? We helpen je graag. Ook als jouw applicatie niet door ons gebouwd is.

Service Level Agreement

In een SLA leggen we de service verwachtingen naar elkaar vast. Het biedt je bepaalde garanties in geval continuïteit een absolute must is.

Overige

Zoals eerder aangegeven is het FileMaker platform inmiddels uiterst compleet, maar geen enkel stuk software staat tegenwoordig meer op zichzelf. Koppelen met derden of het uitbreiden van de functionaliteit is meer regel dan uitzondering. Onder deze categorie wat FileMaker extra's.

Koppelingen (API’s)

API’s kunnen je leven eenvoudiger en je bedrijfsproces een stuk efficiënter maken. We kunnen FileMaker koppelen aan bijna alle externe applicaties en zo data overdracht vergaand versimpelen.

Plug-ins

Plug-ins zijn uitbreidingen op de functionaliteit van FileMaker. De programmeur krijgt hierdoor een zee van mogelijkheden er bij om nog beter aan uw wens te voldoen.

Zouden we ook voor jouw bedrijf iets kunnen betekenen?

We komen graag met jou in contact.

Je bent altijd van harte welkom in Houten maar we komen ook graag naar jou!

Neem contact op

Trots zijn wij dat we o.a. voor onderstaande bedrijven mogen werken:

Algemene voorwaarden Privacy Policy Cookies

Copyright © 2020 Loggix BV